Tilbage til forsiden

Mariannes opskrifter

                                                                         

 

Menuplan 1-20

 

Nr

Navn på retten

Hvor er opskriften

Indkøbsoversigt

1

Marineret kalvelever

Arla print

500 gr kalvelever

2 røde peber frugter

6 små tomater

2

Poussiner m/varm frugtsalat

Karoline

Åh frihed p 21

4 pussiner

150 gr. Cream cheese

200 gr. Champion

1 appelsin

400 gr. Druer uden sten

Asparges kartofler

3

Kalvehjerte i vildsovs

Karoline/4 p 17

700-1000 gr. Kalvehjerte

1 brik hk tomat

2 gulerødder

2 dl fløde

Gorgonzola

ribsgele

4

Appelsin marineret kylling

Mad fra fjerne gryder p 21

4 kylling bryster

200 g. østershatte

Friske hk koriander

1 dl fløde

5

Kylling helstegt i ovn m/ æblefyld

selvkomponeret

1 økologisk kylling 1600 gr.

Æbler

Kartofler

Porrer/bønner

6

Risret m/ kylling og rejer

Vi spiser indonesisk p 11

Rester fra gårsdagens kylling

100 gr. Rejer

squash

7

Broccolisause til pasta

Arla print

150 gr. Bacon

600 gr. Brocoli

1 brik ostesovs

parmesan

8

Ingers nemme vildragou

Mere uhm p 66

1 kg vildkød

200 gr abrikoser

Pastinak

gulerødder

9

Risotto con funghi

A4 fra italiensk madlavning

Hvidvin 300 gr. Risottoris

50 gr. Tørrede carl johan/blandede svampe

parmesan

9a

Risotto

Karoline/4 p 32

1½ dl creme fraiche

350 gr frisk spinat

200 gr champion

10

Karbonader m. blomkålspure

Krøllerier p 10

700-1000 gr. Hk kalv & flæsk

400 gr. Blomkål

50 gr creme fraiche

1 dl fløde

2 dl mælk

kartofler

11

Berberiandebryst m/ appelsinsovs

Arla print

Stort andebryst (føtes) evt. 3 små

1 dl frisk appelsinsaft

2 dl pisefløde

Asparges kartofler

12

 

Lasagne med spinat & Ricotta

Avisudklip

500 gr. Hk oksekøde

1 gulerod

Frisk basilikum

Parmasan

500 gr. Frisk spinat

100 gr italiensk pølse

2 dl hvidvin

2 ds kh tomater

250 gr ricotta (ost)

13

Grydestegt oksetyndbow

Det danske efterårskøkken p10

2 kg oksetyndbov

1 bdt persille

2 persillerødder

1 gulerod

400 gr marksvampe

1 citron

1 kvist timinian

13a

Tilbehør til 13 braiseret roesenkål

Do

500 gr rosenkål

3 x 150 gr gulerod, selleri & porrer

125 gr bacon

¾ dl balsamico

¾ rødvin

1 bdt persille

 

14

Krydret mørbrad

Karoline/4 p 24

2 svinemørbrad

1½ dl creme fraiche

2 spsk syltet hk ingefær

½ dl risk presset appelsin saft

200 gr friske bønnespirer

1 squash

15

Squash sauce til pasta

Karoline/5 p 11

400 gr squash

200 gr porrer

1 tsk kh timian

2 spsk hk persille

X stk kyllingelår

 

16

Spinatsauce

Karoline/5 p 13

450 gr frossen hel spinat

2 fint hk løg

½ l sauce naturel

600 gr fisk pasta

16a

Kalkunbryst

Karoline/5 p 19

1 kg kalkunbryst

¼ l piskefløde

Frisk revet ingfær

 

17

Fyldte courgetter

Avisudklip

2 mellestore courgetter

500 gr hk oksekød

2 hele æg

2 kh løg

5 fed hk hvidløg

1 spsk spidskommen

1spsk hk persille

1 dl  okebouillon

18

Mole poblano

Frilandshaven print

1 kg skært kalvekød

2 hk løg

3 fed hvidløg

2-3 tsk hel spidskommen

3 hele kanelstænger

6 kardemommekapsler

4 stjerneanis

8-10 hele nelliker

Et par friske/tørrede chilifrugter

1 brik hk tomater

1 mørk øl/ bock

1 l væde iblandet kalvefond (evt boullion)

50-100 g mørk chokolade (kakaoindhold>70%)

Frisk ananas

Creme fraiche

 

 Links til madopskrifter:

 

           Opskrifter fra Danske Slagterier

 

 

                                                                 Tilbage til forsiden


Opdateret d. 31.10.2006